

Ένα κοριτσάκι 14 ετών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα το απόγευμα της Κυριακής (12/5), ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με άλλα παιδιά γυμνασίου στο γήπεδο Καλυβίων.
Κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες το κορίτσι χτύπησε πολύ σοβαρά κι έμεινε ακίνητο στο έδαφος. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την 14χρονη στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός στον αυχένα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, άμεσα κρίθηκε η διακομιδή της σε Νοσοκομείο Παίδων των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση από νευροπαιδοχειρουργό. Μάλιστα εξετάστηκε η περίπτωση της αεροδιακομιδής της με ελικόπτερο, ωστόσο κρίθηκε ασφαλέστερη η μετακίνηση της με ασθενοφόρο.
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.