Λακωνία: Εισβολές σε 6 σπίτια με λεία 58.000 ευρώ

Οι αστυνομικοί στη Λακωνία κατάφεραν να διαπιστώσουν ποιοι κρύβονταν πίσω από τα χτυπήματα. Οι κλοπές είχαν προκαλέσει αναστάτωση, με κατοίκους στις περιοχές που μπήκαν στο στόχαστρο να δηλώνουν ανασφαλείες…

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, έξι περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα στη Λακωνία. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο Έλληνες, ηλικίας 27 και 48 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 19.12.2022 έως και την 25.2.2022, διέπραξαν συνολικά 6 κλοπές σε σπίτια.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα και χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των 58.000 ευρώ, σύμφωνα με τους κατόχους τους.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα