

Η φιλοσοφία του σπιτικού μεσογειακού φαγητού με φρέσκιες πρώτες ύλες και προσαρμοσμένα στον πελάτη menu είναι αυτά που ξεχωρίζουν την Attica Catering, σύμφωνα με τον Chef Λευτέρη Τσιναρόγλου.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, το βράδυ της Πέμπτης, ο κ. Τσινάρογλου, επισήμανε πως στόχος της Attika Catering είναι η κάλυψη μεγάλου φάσματος πελατών, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ποιότητα και στις διατροφικές ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, με φρέσκα προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και με menu από ειδικό διατροφολόγο. Όπως δήλωσε ο Chef τα menu αλλάζουν συνεχώς και προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη.
Τέλος ο Chef κ. Τσινάρογλου αναφερόμενος στα σχέδια της επιχείρησης δήλωσε πως πέραν των ήδη υπαρχόντων υπηρεσιών η ομάδα της Attika Catering είναι ανοιχτή σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.
Δείτε το βίντεο:
Σχετικά Νέα
ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Απόφαση ΕΓΣ για τη διαγραφή του συνόλου των μετοχών από το Χ.Α.
Η υποβολή αιτήματος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη διαγραφή του συνόλου των κοινών.
Χρηματιστήριο: Τραπεζικό ράλι με οδηγούς Eurobank (+6,11%) και Alpha Bank (+5,36%)
Θετική ήταν η επανεκκίνηση των συναλλαγών στη Λεωφόρο Αθηνών μετά την ανάπαυλα των αργιών.
Intralot: Διαψεύδει δημοσίευμα για διασυνοριακή συγχώνευση
Η ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 809/22.04.2025 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά.
Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Αύξηση οικονομικών μεγεθών και νέες επενδύσεις
Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ΑΕ παρουσίασε αύξηση στον κύκλο εργασιών το 2024, ο οποίος.