

Η φιλοσοφία του σπιτικού μεσογειακού φαγητού με φρέσκιες πρώτες ύλες και προσαρμοσμένα στον πελάτη menu είναι αυτά που ξεχωρίζουν την Attica Catering, σύμφωνα με τον Chef Λευτέρη Τσιναρόγλου.
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, το βράδυ της Πέμπτης, ο κ. Τσινάρογλου, επισήμανε πως στόχος της Attika Catering είναι η κάλυψη μεγάλου φάσματος πελατών, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ποιότητα και στις διατροφικές ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά, με φρέσκα προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και με menu από ειδικό διατροφολόγο. Όπως δήλωσε ο Chef τα menu αλλάζουν συνεχώς και προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη.
Τέλος ο Chef κ. Τσινάρογλου αναφερόμενος στα σχέδια της επιχείρησης δήλωσε πως πέραν των ήδη υπαρχόντων υπηρεσιών η ομάδα της Attika Catering είναι ανοιχτή σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.
Δείτε το βίντεο:
Σχετικά Νέα
Στο «κόκκινο» η Wall Street: Σημαντικές απώλειες με φόντο την επίθεση Τραμπ στον Πάουελ
Υποχωρούν εκ νέου τη Δευτέρα όλοι οι βασικοί δείκτες στη Wall Street, καθώς οι.
Απώλειες άνω του 2% για το πετρέλαιο, εν μέσω μηνυμάτων για πρόοδο στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν
“Βουτιά” άνω του 2% γνώρισε το πετρέλαιο, εν μέσω ενδείξεων προόδου στις συνομιλίες μεταξύ.
Σε νέα ιστορικά υψηλά “εκτοξεύθηκε” ο χρυσός, πάνω από τα 3.400 δολάρια
Πάνω από τα 3.400 δολάρια “σκαρφάλωσε” ο χρυσός, φθάνοντας σε νέα ιστορικά υψηλά, καθώς.
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.