

Ο τελευταίος γύρος των βρετανικών κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας είναι σχεδιασμένος ώστε να στοχεύει εκείνους που προωθούν την κρατική προπαγάνδα, είπε σήμερα η υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Λιζ Τρας.
«Οπόλεμος του Πούτιν στην Ουκρανία βασίζεται σε έναν χείμαρρο από ψεύδη», ανέφερε η Τρας σε ανακοίνωσή της.
“Η Βρετανία έχει καθοδηγήσει τον κόσμο στην αποκάλυψη της παραπληροφόρησης του Κρεμλίνου και αυτός ο τελευταίος γύρος κυρώσεων πλήττει τους ξεδιάντροπους προπαγανδιστές, οι οποίοι προωθούν τις ψευδείς ειδήσεις και τη ρητορική του Πούτιν”, πρόσθεσε η ίδια.
Νωρίτερα σήμερα η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι έκανε 14 προσθήκες στον κατάλογο με τις κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία.
Δεν διευκρίνισε άμεσα σε βάρος ποιών προσώπων ή επιχειρήσεων επιβλήθηκαν οι νέες κυρώσεις.
Σχετικά Νέα
-
Σε αναδιοργάνωση και απολύσεις προχωρά ο ΠΟΥ, μετά τις περικοπές της χρηματοδότησης των ΗΠΑ
Ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους, ανακοίνωσε χθες Τρίτη.
Με τεχνητή νοημοσύνη DeepSeek τα νέα μοντέλα BMW στην Κίνα
Η BMW ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης από την κινεζική startup.
Κίνα: Αύριο η εκτόξευση του Shenzhou 20 – Σε πλήρη εξέλιξη το διαστημικό πρόγραμμα
Η Κίνα ανακοίνωσε ότι προχωρά την Πέμπτη, στην εκτόξευση της αποστολής Shenzhou-20, η οποία.
Ιράν: Κατασχέθηκαν δύο ξένα πλοία για λαθρεμπόριο πετρελαίου
Το Ιράν κατέσχεσε δύο ξένα πλοία που επιδίδονταν σε λαθρεμπόριο ιρανικών καυσίμων στη θαλάσσια.