Λ. Συγγρού: Το αιωρούμενο μπαλκόνι ξενοδοχείου που… κόβει την ανάσα

Σε ξενοδοχείο στη Λ. Συγγρού, σε μία ιδιαίτερα τουριστική περιοχή κοντά στη Ακρόπολη, ένα τσιμεντένιο μπαλκόνι έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη και παραμένει -για τρίτη μέρα- στον «αέρα», βάζοντας σε κίνδυνο τους περαστικούς.

Παρόλο που το επικίνδυνο συμβάν έγινε αντιληπτό το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (20/1), εντούτοις μέχρι σήμερα οι ιδιοκτήτες του κτηρίου δεν το έχουν απομακρύνει από το ξενοδοχείο είτε με τη συνδρομή της πυροσβεστικής είτε ειδικών συνεργείων.

«Έχουν εκκενωθεί σύμφωνα με πληροφορίες και τα διπλανά δωμάτια, ενώ να πούμε ότι έχει γίνει… θέαμα στο μπαλκόνι. Έρχονται πολίτες και βγάζουν φωτογραφίες», μετέδωσε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

Η ζημιά σημειώθηκε σε ένα παλαιάς κατασκευής ξενοδοχείο στη Λ. Συγγρού, το οποίο παρά την αποκόλληση του μπαλκονιού συνεχίζει να λειτουργεί. Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα που άγνωστο για ποιο λόγο έσπασε το τσιμέντο που το συγκρατούσε δεν περνούσε κόσμος από το σημείο.

Η αστυνομία έχει τοποθετήσει κορδέλες για να εμποδίζει τον κόσμο να διέρχεται από το σημείο με το «αιωρούμενο μπαλκόνι», έως ότου δοθεί οριστική λύση για την απομάκρυνσή του από το κτήριο.

Το περιστατικό με το μπαλκόνι που κρέμεται συνέβη στο ξενοδοχείο «Eλληνίς», το οποίο όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του είναι ανακαινισμένο και έχει «κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα