Κυβερνητικές πηγές για Τσίπρα: Ας σταματήσει τη φθηνή αντιπαράθεση

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το σχόλιό του για τις διακοπές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δίνουν κυβερνητικές πηγές.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου υπενθυμίζουν στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης την τραγωδία στο Μάτι, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη διαχείριση και προσπάθεια συγκάλυψης. Παράλληλα, αναφέρονται και στις διακοπές του σε ιδιωτική θαλαμηγό μετά την τραγωδία.

Κυβερνητικές πηγές για Τσίπρα: Επειδή μας προκαλεί λοιπόν να θυμηθούμε το Μάτι
«Η κοινωνία απεχθάνεται την κομματική αντιπαράθεση, τη στιγμή που συμβαίνει μια φυσική καταστροφή. Και δεν είχαμε κανένα σκοπό να απαντήσουμε στον κ. Τσίπρα αν δεν προκαλούσε με αυτό τον απολύτως ευτελή τρόπο», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

«Επειδή μας προκαλεί λοιπόν να θυμηθούμε το Μάτι, του θυμίζουμε ότι δεν εγκαλείται μόνο για την απαράδεκτη διαχείριση με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα. Αλλά και για την προσπάθεια συγκάλυψης και την ασέβεια προς τη μνήμη των νεκρών και το θέατρο που έπαιζε μαζί και το ίδιο βράδυ και τις επόμενες μέρες μαζί με τους υπουργούς του, για να καλύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους», προσθέτουν.

«Μιλώντας δε για φωτογραφία του Πρωθυπουργού σε δημόσια παραλία με πολίτες, αυθόρμητα το μυαλό όλων πηγαίνει στις διακοπές του ύστερα από την τραγωδία, σε ιδιωτική θαλαμηγό. Αν έχει λοιπόν να πει κάτι για να ασκήσει κριτική στον τρόπο διαχείρισης, ας το κάνει. Ας σταματήσει όμως τη φθηνή αντιπαράθεση, εκμεταλλευόμενος τις καταστροφές που προκάλεσε μια πυρκαγιά.

ΥΓ. Για τον ΣΥΡΙΖΑ που επενδύει στην καταστροφή, οι πραγματικοί αριθμοί έχουν μικρή σημασία. Έτσι λοιπόν τα 5.000 στρέμματα που κάηκαν για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι το μισό της Αχαϊας των 3.272.000 στρεμμάτων», καταλήγουν.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα