Π. Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης στην πορεία του Πολυτεχνείου θα πάει με το μπλοκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ή με της Goldman Sachs;

«Καλά κάνει ο κ. Κασσελάκης και θα πάει στην πορεία του Πολυτεχνείου. Δεν ξέρουμε αν θα πάει με το μπλοκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα φτιάξει ένα νέο δικό του μπλοκ με την Goldman Sachs προς την αμερικανική πρεσβεία για να έχουμε μια νέα συνήθεια;», είπε σχολιάζοντας δηκτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταδίκασε επίσης απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης το πρωί στο Πολυτεχνείο στην προσπάθειά του να τιμήσει την ιστορική επέτειο. «Πρέπει να καταλάβουν όλα τα κόμματα ότι αυτοί που εργαλειοποιούν ιστορικά γεγονότα και επετείους και νομίζουν ότι τους ανήκουν τα Πανεπιστήμια πρέπει να αντιμετωπίζονται με έναν τρόπο. Δεν υπάρχουν ανεκτοί τραμπουκισμοί», τόνισε.

Για την επέτειο των 50 ετών από την εξέγερση του Πολυτεχνείου είπε: «Εμείς τιμούμε και είναι μια επέτειος 50 ετών για τους αγώνες και την δημοκρατία. Δεν πρέπει να δίνεται κομματική απόχρωση. Τιμούμε όσους αγωνίστηκαν για να έχουμε μια εδραιωμένη δημοκρατία. Το 2024 κλείνουμε 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ο καθένας έχει δικαίωμα να συμμετέχει με όποιο τρόπο θέλει. Κάποιοι κάθε χρόνο προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν την επέτειο του Πολυτεχνείου για να παραστήσουν δήθεν τους αγωνιστές και για να την χρησιμοποιήσουν για πολιτικές συγκρούσεις. Εμείς την τιμούμε στην πράξη με τις κινήσεις μας καθημερινά».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα