Κυρ. Μητσοτάκης: Ό,τι δεν είναι στενά κρατικό δεν στηρίζεται από την Κυβέρνηση

Καφέ με τους οδηγούς ταξί στο κέντρο της Κέρκυρα ήπιε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο πρόεδρος της ΝΔ κάθισε σε κεντρικό καφέ στο Λιστόν με το προεδρείο του σωματείου ταξί της Κέρκυρας και τους οδηγούς που είχαν βάρδια εκείνη την ώρα στην πιάτσα και συζήτησε μαζί τους τα θέματα που του έθεσαν κυρίως για τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, για τις οποίες μάλιστα του παρουσίασαν τη δική τους πρόταση.

«Ας βάλουμε μια τέλεια οριστική σε αυτή την παραπληροφόρηση για τη ΝΔ» τους ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης που τους ενημέρωσε για το γαλάζιο κυβερνητικό πρόγραμμα σε αυτόν τον τομέα.

Η ατζέντα της επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κέρκυρα εχει στοχευμένες επαφές σε επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες και στο πλαίσιο αυτό το πρώτο ραντεβού του ήταν στο Κέντρο ειδικής αγωγής Μελίσσα.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου που απασχολεί δημιουργικά άτομα με ειδικές ανάγκες, του εξέθεσαν τα προβλήματα της δομής που αφορούν κυρίως τη χρηματοδότηση της μετά το τέλος του ΕΣΠΑ και τα ζητήματα που είχαν το 2015-2016 και την λάθος αντιμετώπιση που έχουν από την πολιτεία και στα θέματα των δωρεών κα.

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης που είχε επισκεφθεί στις 10 Δεκεμβρίου την ΕΣΑμεΑ στην Αθήνα και είχε ενημερωθεί και εκεί για τα θέματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε πως «εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός το σχήμα υποστηριζόμενης διαβίωσης θα έχει σύμμαχο. Η σημερινή κυβέρνηση έχει άλλη άποψη, οτιδήποτε δεν είναι στενά κρατικό δεν στηρίζεται. Η ΚΥΑ πρέπει να αλλάξει αλλά αν δεν αλλάξει πρέπει να περιμένετε την επόμενη κυβέρνηση. Αλλά θέλω να ξέρετε ότι σας εμπιστευόμαστε. Συνολικά την κοινωνία των πολιτών και αντίστοιχες δράσεις σε όλη την Ελλάδα», τους είπε. Παράλληλα δεσμεύτηκε και για φορολογικά κίνητρα για τις δωρεές.

Στο πλαίσιο των επαφών του στο νησί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος προκειμένου να συναντήσει τον Μητροπολίτη Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο.

Στις 12:15 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει σε, εκδήλωση των ΝΟΔΕ Ιονίων Νήσων, σε ξενοδοχείο της πόλης , ενώ το απόγευμα θα έχει συναντήσεις με φορείς για θέματα τουριστικής ανάπτυξης του νησιού, καθώς και με τον πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας.

Σχετικά Νέα