Κυρ. Μητσοτάκης: Οι σκοτεινοί δρόμοι της διαπλοκής θα αποκαλυφθούν

Δριμύ κατηγορώ κατά του Αλ. Τσίπρα και της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του στενού συνεργάτη του Ν. Παππά, Μανόλη Πετσίτη, αλλά και τη συμφωνία των Πρεσπών. «Οι σκοτεινοί δρόμοι της διαπλοκής θα αποκαλυφθούν», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεσή της υποψηφιότητας του Π. Κόκκαλη με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα δήλωσε ότι ο ίδιος ο Ζ. Ζάεφ αποκάλυψε ότι με τη συμφωνία κέρδισε την «μακεδονική ταυτότητα».

Σκληρή ήταν η επίθεση του προέδρου της Ν.Δ. κατά του Μεγάρου Μαξίμου καλώντας τον Αλ. Τσίπρα να δώσει απαντήσεις για το σκάνδαλο Πετσίτη και τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους λογαριασμούς του αλλά και τη σχέση του με τον κύπριο δικηγόρο ο οποίος συνδέεται με τον Ν. Παππά μέσω και του ταξιδιού στη Βενεζουέλα καθώς και με την επίσκεψή του στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Οι σκοτεινοί δρόμοι της διαπλοκής θα αποκαλυφθούν» είπε τονίζοντας πως θα υπάρξει άπλετο φως στις υποθέσεις αυτές που οδηγούν ακόμη και σε παραιτήσει στελεχών που τις διερευνούν. Στο σημείο αυτό ανέφερε πως η προσπάθεια της Κυβέρνησης να πλήξει την αξιωματική αντιπολίτευση με αναφορές στη διαπλοκή ουσιαστικά γυρίζει σε βάρος της.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί στην υποψηφιότητα του Π. Κόκκαλη με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών, επισήμανε ότι η πρόσφατη δήλωση του Ζ. Ζάεφ είναι αποκαλυπτική αφού επιβεβαίωσε πως κέρδισε μέσα από τη διαδικασία αυτή την αναγνώριση της «μακεδονικής ταυτότητας» από την ελληνική πλευρά. Δήλωσε εκ νέου ότι η Ν.Δ. ως κυβέρνηση θα στηρίξει τα μακεδονικά προϊόντα και την ονομασία τους.

Σχετικά Νέα