Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Έλληνες παίρνουν το μέλλον στα χέρια τους

«Πολίτες της Θεσσαλονίκης, Περήφανοι Μακεδόνες, η Θεσσαλονίκη σήμερα μίλησε, η Μακεδονία μίλησε. Οι Έλληνες παίρνουν το μέλλον στα χέρια τους. Την Κυριακή θα γράψουμε όλες και όλοι μαζί τη δική μας ξεχωριστή ιστορία», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη.

«Κλείνω εδώ στη Θεσσαλονίκη μια μακρά πορεία που κράτησε κάτι παραπάνω από 3 χρόνια. Πήγα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Συνάντησα χιλιάδες Έλληνες. Είδα στα μάτια τους την απογοήτευση για τα χρόνια που χάθηκαν στην κρίση. Είδα και την αποφασιστικότητα να στηρίξουν τις οικογένειές τους με αξιοπρέπεια», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε πως ο αγώνας που δίνεται είναι για να έχει ένα καλύτερο μέλλον η νεολαία.

«Η Θεσσαλονίκη είναι η Ελλάδα, η Μακεδονία είναι η Ελλάδα. Η Ιστορία αυτού του τόπου μας θυμίζει ότι το έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο. Και όταν η ελληνική σημαία κυματίζει πιο ψηλά από τα κομματικά λάβαρα. Αυτό κάνουμε τώρα, αυτό πρέπει να κάνουμε. Η χώρα σήμερα ζητά μια μεγάλη πολιτική αλλαγή γι’αυτό την Κυριακή ψηφίζουμε όλοι ΝΔ», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί να ενώσει τους Έλληνες «και να γράψουμε μαζί ιστορία».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Νέα