

Τρεις τραυματισμοί ήταν ο απολογισμός του Μεγάλου Σαββάτου στην Κύπρο, σύμφωνα με την αστυνομία.
Γύρω στις 8.50μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τραύματα στο δεξί χέρι ένας 17χρονος. Σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισαν οι αρχές, το παιδί ενώ βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Ακροπόλεως, προσπάθησε να ρίξει μικρή εργοστασιακή κροτίδα, η οποία ωστόσο εκπυρσοκρότησε μέσα στο χέρι του, τραυματίζοντάς τον.
Λόγω της σοβαρότητας του τραύματός του, ο 17χρονος διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε υπέστη ακρωτηριασμό δακτύλων του δεξιού του χεριού.
Λίγη ώρα αργότερα, στις 9.35μ.μ., μεταφέρθηκε επίσης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ένας 35χρονος ο οποίος έφερε τραύματα στο αριστερό χέρι. Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του προήλθε από έκρηξη κροτίδας, ενώ βρισκόταν σε προαύλιο εκκλησίας στο Γέρι.
Ο 35χρονος υπέστη ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του αριστερού του χεριού. Ακολούθως μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, για νοσηλεία.
Στις 3.45π.μ. το ξημέρωμα της Κυριακής, μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με τραύματα στο αριστερό χέρι ένας 34χρονος. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην αστυνομία, ενώ βρισκόταν σε προαύλιο εκκλησίας στο χωριό Μαλούντα, στην προσπάθειά του να απομακρύνει άγνωστο εκρηκτικό μηχανισμό, αυτός εξερράγη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.
Σύμφωνα με το sigmalive.com, ο 34χρονος φέρει τραύματα στην παλάμη και σε δύο δάκτυλα του αριστερού του χεριού. Μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε ιδιωτική κλινική, στη Λεμεσό.
Σχετικά Νέα
Αυξημένη ζήτηση για χρυσά κοσμήματα στις ΗΠΑ λόγω της εκτόξευσης των τιμών του χρυσού
Η εκτόξευση των τιμών του χρυσού σε ιστορικά υψηλά επίπεδα προκαλεί έντονη κινητικότητα στον.
Γερμανία: Στο Ισραήλ ταξιδεύει ο νέος ΥΠΕΞ Βάντεφουλ – Βλέπει Νετανιάχου και Αμπάς
Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γιόχαν Βάντεφουλ έφτασε χθες Σάββατο στο Ισραήλ για.
Κίνα – ΗΠΑ: Προς δεύτερη ημέρα εμπορικών διαβουλεύσεων στη Γενεύη
Υπό τους επαίνους του Ντόναλντ Τραμπ που χαιρέτισε τη «μεγάλη πρόοδο» στις συνομιλίες μεταξύ.
Τραμπ: «Ίσως είναι μια σπουδαία μέρα» μετά την πρόταση Πούτιν για άμεσες διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία
Ενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την πρόταση του Βλαντιμίρ Πούτιν για άμεσες διαπραγματεύσεις.