

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 12χρονος ο οποίος αργά το απόγευμα της Παρασκευής εντοπίστηκε τραυματισμένος στο κεφάλι σε δρόμο στην Αγία Νάπα.
Το παιδί ενώ αρχικά είχε μεταφερθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, λόγω της κατάστασής του κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στην εντατική του ΓΝ Λευκωσίας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος, με κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα εγκεφάλου.
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 19.00 το απόγευμα της Παρασκευής, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας ότι σε δρόμο παρά την εκκλησία Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα υπήρχε τραυματισμένο νεαρό πρόσωπο το οποίο φαίνεται να τραυματίστηκε από τροχαίο ατύχημα».
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.