

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο 109.846 τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid 19 με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, καθώς ενόψει της επαναλειτουργίας εκατοντάδων επιχειρήσεων και υπηρεσιών τη Δευτέρα, η επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος τεστ είναι απαραίτητη — εφόσον ζητηθεί — σε μεγάλο μέρος αυτών, με κυριότερα την εστίαση, τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, τα εμπορικά κέντρα, χώρους θρησκευτικής λατρείας και σημεία υψηλού συγχρωτισμού.
Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε επίσης δύο θανάτους και 269 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με τον συνολικό αριθμό θανάτων να ανέρχεται σε 336.
Συνολικά 224 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 62 σε σοβαρή κατάσταση. Η μέση ηλικία των νοσηλευόμενων είναι τα 58,6 έτη.
Το ποσοστό θετικότητας ανέρχεται στο 0,24%, ενώ ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται σε 69.432.
Σχετικά Νέα
-
Ο Τραμπ καλεί τη Fed να μειώσει τα επιτόκια
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα, για ακόμη μια φορά, την αμερικανική.
Στην Τουρκία όλα τα βλέμματα για το ουκρανικό: Πώς διαμορφώνεται το τραπέζι των διαπραγματεύσεων – Το ΕΡΤΝews στην Κωνσταντινούπολη
Στην Κωνσταντινούπολη είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του πλανήτη καθώς πιθανότατα την Πέμπτη αναμένεται.
Ο Τραμπ καλεί τη Fed να μειώσει τα επιτόκια
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα, για ακόμη μια φορά, την αμερικανική.
Μαλί: Η στρατιωτική χούντα διέλυσε όλα τα πολιτικά κόμματα
Η χούντα που κυβερνά το Μαλί διέλυσε σήμερα «τα πολιτικά κόμματα και τις πολιτικές.