

Τούρκοι στρατιώτες σύμφωνα με κυπριακά μέσα ενημέρωσης, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν Ελληνοκύπριο, στη νεκρή ζώνη στην περιοχή Ποταμιάς.
Μιλώντας στο SigmaLive, ο Κοινοτάρχης της Ποταμιάς Ιωάννης Μηνά επιβεβαίωσε το περιστατικό και σημείωσε ότι ο Ελληνοκύπριος φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για πολίτη ο οποίος μαζί με άλλους βρέθηκε εντός της νεκράς ζώνης σε σημείο που δεν φυλάσσεται από την Εθνική Φρουρά.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τα τρια άτομα βρίσκονταν με αυτοκίνητο μέσα σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγίου. Κάποια στιγμή διέφυγαν κατά πολύ κατά μήκος της πράσινης γραμμής με αποτέλεσμα να τους πλησιάσει ένα όχημα του κατοχικού στρατού με την συνοδεία ενός λευκού πολιτικού οχήματος.
Σχετικά Νέα
Γαλλία: Οδηγός ταξί κατηγορείται ότι έκλεψε χρήματα και τις αποσκευές του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών
Ένας οδηγός ταξί θα δικαστεί τον Νοέμβριο στη Γαλλία με την κατηγορία ότι έκλεψε.
Δεν θα πάει ο Πούτιν στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας – Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη
Αντί για τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, θα πάει διπλωματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, όπου.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε την πώληση προηγμένων πυραυλικών συστημάτων στην Τουρκία
Tο πράσινο φως έδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πώληση προηγμένων πυραυλικών συστημάτων στην.
Ο Πούτιν ενέκρινε τη σύνθεση της ρωσικής αντιπροσωπείας για τις συνομιλίες με την Ουκρανία
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν ενέκρινε τη συμμετοχή της ρωσικής αντιπροσωπείας για συνομιλίες με.