Κυπαρισσία: Ισόβια στον 72χρονο για την «εν ψυχρώ» δολοφονία 39χρονου σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

Ισόβια κάθειρξη, συν 3 έτη και 6 μήνες φυλάκισης επέβαλε κατά πλειοψηφία το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, στον 72χρονο, που πριν από περίπου ένα χρόνο,εκτέλεσε εν «ψυχρώ» 39χρονο, μέσα σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ενδεχόμενο δόλο. Επίσης, τον κήρυξε ένοχο και για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Νωρίτερα κατά την απολογία του, ο 72χρονος υποστήριξε μετανιωμένος ότι σκοπός του ήταν να τραυματίσει το θύμα στο πόδι και όχι να τον σκοτώσει. Όπως ισχυρίστηκε, μετέβη στο κατάστημα του 39χρονου, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δε λάμβανε τον λογαριασμό της κινητής του τηλεφωνίας σε έντυπη μορφή, και όταν ζήτησε να διακόψει το συμβόλαιό του, το θύμα τον προσέβαλε

Αυτή ήταν και η αφορμή για να πάρει το περίστροφό που είχε στην κατοχή του, να επιστρέψει και να ακολουθήσει ότι συνέβη το πρωί της 7ης Απριλίου του 2021.

Ο κατηγορούμενος εξέφρασε την πρόθεση να παραχωρήσει όλη του την περιουσία, στο ανήλικο τέκνο του θύματος.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα