

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 28χρονη κοπέλα από τους Αγίους Θεοδώρους, που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από δύο άνδρες, 28 και 40 ετών.
Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, γνώρισε τους δράστες του βιασμού πριν από περίπου έναν χρόνο, μέσω Facebook.
Στις 24 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει το flamis.gr, έπεισαν την 28χρονη να συναντηθούν στο λιμάνι της Κυλλήνης.
Επρόκειτο να πάνε στο σπίτι του ενός, στην Κάτω Παναγιά και στην πορεία, την οδήγησαν σε ένα χωράφι, όπου τη βίασαν διαδοχικά.
Αφού τη βίασαν επανειλημμένα, την παράτησαν και εξαφανίστηκαν. Το θύμα, σε άσχημη κατάσταση, μετέβη στο λιμάνι της Κυλλήνης, ειδοποίησε τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της την αστυνομία.
Δικογραφία σε βάρος των δραστών
Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ για την κοπέλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
Σχετικά Νέα
-
Συναγερμός στη Νέδα: Πατέρας και γιος έπεσαν σε χαράδρα – Ελικόπτερο για αεροδιακομιδή του ανηλίκου
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στη Νέδα, στα σύνορα των νομών Ηλείας και.
Αγρίνιο: Ποινικές διώξεις για 40 θανάτους από κορονοϊό στο νοσοκομείο – Ποιες οι κατηγορίες
Ποινική δίωξη κατά του νοσοκομείου Αγρινίου για την υψηλή θνησιμότητα, στην διάρκεια της πανδημίας.
Θεσσαλονίκη: Φωτιά ξέσπασε σε αστικό λεωφορείο στο Πανόραμα
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πανοράματος,.
Μαρία Καρυστιανού: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για την γιορτή της μητέρας
Με μία ανάρτηση που ραγίζει καρδιές, η Μαρία Καρυστιανού αναφέρεται στην κόρη της Μάρθη,.