

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ, καθώς η σφοδρή χιονοθύελλα που τις πλήττει αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των θυμάτων.
Μια 22χρονη γυναίκα πάγωσε μέχρι θανάτου μέσα στο αυτοκίνητό της, στο οποίο εκτιμάται ότι εγκλωβίστηκε για 18 ώρες μέχρι να βρεθεί η σορός της, την ώρα που επέστρεφε σπίτι της από τη δουλειά στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με τη DailyMail, η 22χρονη Άντελ Τέιλορ πέθανε μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο παγιδεύτηκε στη χιονοθύελλα την περασμένη Παρασκευή (23/12).
Το ανατριχιαστικό είναι ότι έστειλε μήνυμα στην οικογένειά της, σε ομαδική συνομιλία στα social media, για να τους ενημερώσει ότι έχει εγκλωβιστεί σε περίπου 50 ίντσες (1,27 μέτρα) χιονιού.
Σύμφωνα με τις Αρχές, που ενημέρωσαν για τον αριθμό των νεκρών χθες Δευτέρα, η 22χρονη ήταν η μία από τους τρεις που βρέθηκαν νεκροί στα οχήματά τους, καθώς φαίνεται ότι παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας που είχε τεθεί σε ισχύ λόγω των πρωτοφανών καιρικών συνθηκών που πλήττουν τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Υόρκης.
Μάλιστα, οι Αρχές προειδοποιούν ότι μπορεί να βρεθούν και άλλες σοροί μέσα σε παγιδευμένα από το χιόνι οχήματα, καθώς η χιονοθύελλα αναμένεται να συνεχιστεί και να πέσει άλλο ένα μέτρο χιόνι στο Μπάφαλο.
Η 22χρονη έστειλε στην οικογένειά της ένα τελευταίο βίντεο μέσα από το αυτοκίνητό της, μια μέρα πριν εντοπιστεί η σορός της. Ο θάνατός της πιθανότατα οφείλεται σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα και όχι σε υποθερμία από το κρύο, δήλωσε η μητέρα της.
Μιλώντας σε τοπικό μέσο της Βόρειας Καρολίνας, στη γενέτειρα της 22χρονης, η μητέρα της εξέφρασε την αγωνία που ένιωσε για την κόρη της, όταν τους έστειλε το βίντεο 16 δευτερολέπτων, όπου φαίνεται να ανοίγει το παράθυρο του αυτοκινήτου της και απ’ έξω φαίνεται το χιόνι που έχει πλήξει την περιοχή ενώ ακούγεται και ο άνεμος που ουρλιάζει.
Σχετικά Νέα
Τι απαντούν οι Ουκρανοί στους χλευασμούς του Έλον Μασκ για τον Ζελένσκι
Με το…ίδιο νόμισμα πληρώνει το Ουκρανικό κοινοβούλιο, την χλευαστική ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ, για.
Ισραήλ: Συνελήφθη ο Μεξικανός συγγραφέας Αντρές Ροεμέρ που κατηγορείται για δεκάδες βιασμούς
Συνελήφθη στο Ισραήλ και θα εκδοθεί στο Μεξικό ο συγγραφέας και πρώην διπλωμάτης Αντρές.
Για τις 6 Μαΐου ορίστηκε η δίκη του γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ
Η ποινική δίκη του Δημοκρατικού γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ ορίστηκε για τις 6 Μαΐου, ανακοίνωσε.
Στη Ρωσία έχουν τοποθετηθεί 110 μνημεία του Στάλιν και ο αριθμός τους αυξάνεται
Στην Ρωσία έχουν ήδη τοποθετηθεί 110 μνημεία προς τιμήν του σοβιετικού δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν..