

Κλειστός λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 08/11/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 09/11/2023 ο συνδετήριος κλάδος της Λεωφόρου ΝΑΤΟ με τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω στην κατεύθυνση προς Διυλιστήρια.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να ακολουθήσουν παράκαμψη μέσω του κυκλικού κόμβου του Κέντρου Πάλης όπου θα αναστρέψουν και στη συνέχεια θα κινηθούν προς Διυλιστήρια. Προς διευκόλυνση των οδηγών η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του αυτοκινητόδρομου, θα εγκαταστήσει κατευθυντήρια σήμανση στην παράκαμψη.
Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο και για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης.
Σχετικά Νέα
-
Ηράκλειο: Επεισόδια στην πορεία αντιεξουσιαστών μετά την εκκένωση της κατάληψης «Ευαγγελισμός»
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια πορείας.
Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημητρίου Τσάτσου
Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 54 ετών η Αλεξία Τσάτσου. Ήταν.
Χανιά: Τέσσερις συλλήψεις για τις “καραβιές” αλλοδαπών από το το Τομπρούκ της Λιβύης
Τέσσερις αλλοδαποί αναγνωρίσθηκαν και συνελήφθησαν ως διακινητές στις δύο υποθέσεις εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών.
Λέσβος: Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε ξωκλήσι τη Μ. Παρασκευή
Λέσβος: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 29χρονου λιμενικού, ο οποίος τη Μεγάλη.