

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (3/7) έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (4/7) στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση από τα Διόδια της Ραφήνας προς Ελευσίνα.
Πρόκειται για τον κλάδο που συνδέει την Περιφερειακή Υμηττού με τον κύριο άξονα της Αττικής Οδού.
Εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να επιλέξουν οι οδηγοί είναι οι εξής:
Οι διερχόμενοι από την περιοχή της Παλλήνης μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους στη Λ. Μαραθώνος και να εισέλθουν στην Αττική Οδό, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, μέσω της επόμενης εισόδου του Κόμβου 15 (Λ. Μαραθώνος).
Οι οδηγοί που έχουν, ήδη, εισέλθει στην Περιφερειακή Υμηττού, από τον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8) μπορούν, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κινηθούν ευθεία, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του Κόμβου των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), στη συνέχεια να κάνουν αναστροφή, να εισέλθουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων), να κατευθυνθούν προς Μαρκόπουλο μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α. Παιανίας), από τη γέφυρα του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Ελευσίνα.
Σχετικά Νέα
-
Ηράκλειο: Επεισόδια στην πορεία αντιεξουσιαστών μετά την εκκένωση της κατάληψης «Ευαγγελισμός»
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια πορείας.
Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημητρίου Τσάτσου
Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 54 ετών η Αλεξία Τσάτσου. Ήταν.
Χανιά: Τέσσερις συλλήψεις για τις “καραβιές” αλλοδαπών από το το Τομπρούκ της Λιβύης
Τέσσερις αλλοδαποί αναγνωρίσθηκαν και συνελήφθησαν ως διακινητές στις δύο υποθέσεις εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών.
Λέσβος: Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε ξωκλήσι τη Μ. Παρασκευή
Λέσβος: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 29χρονου λιμενικού, ο οποίος τη Μεγάλη.