

Το υπουργείο Υγείας της πολιτείας της Χαβάης ανακοίνωσε πως εντόπισε το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής Όμικρον του νέου κορωνοϊού, τονίζοντας πως πρόκειται για περίπτωση μετάδοσης στην κοινότητα, καθώς ο άνθρωπος που μολύνθηκε δεν έχει ιστορικό ταξιδιών.
Το πρόσωπο αυτό, κάτοικος της νήσου Οάχου, παρουσιάζει ήπια συμπτώματα της COVID-19. Πρόκειται για επαναμόλυνση, καθώς το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε νοσήσει ήδη από την COVID-19 και δεν είχε εμβολιαστεί, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε το υπουργείο Υγείας.
Η Χαβάη, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, έγινε η πέμπτη πολιτεία των ΗΠΑ όπου εντοπίστηκε κρούσμα της Όμικρον. Οι μολύνσεις από αυτή έφθασαν πλέον τις 9 στη χώρα.
Σχετικά Νέα
Ζελένσκι: Έιμαστε έτοιμοι για συνομιλίες για την παύση των επιθέσεων κατά πολιτικών στόχων – Αναμένουμε απάντηση της Ρωσίας
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Ουκρανία εμμένει στην πρότασή.
Η Κίνα υπόσχεται αντίποινα σε χώρες που θα συνεργαστούν με τις ΗΠΑ σε βάρος του Πεκίνου
Η Κίνα προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι θα προβεί σε αντίποινα κατά των χωρών που.
Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Παραιτήθηκε ο ιδρυτής του, Κλάους Σβαμπ – Ποιος θα τον διαδεχθεί
Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ (Klaus Schwab) παραιτήθηκε από την θέση.
Ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε να ταφεί «στη γη», χωρίς ταφικό διάκοσμο
Ο Πάπας Φραγκίσκος επιβεβαίωσε στην τελική του διαθήκη ότι επιθυμούσε να ταφεί στη Βασιλική.