

Την εκταφή της σορού ηλικιωμένης από την Κίσσαμο διέταξε ο Εισαγγελέας Χανίων, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του θανάτου της, που επήλθε ενώ η ίδια διέμενε σε ιδιωτικό οίκο ευγηρίας στα Χανιά. Η γερόντισσα απεβίωσε πριν από 11 μήνες, ενώ η διαδικασία της εκταφής ξεκίνησε πολύ νωρίς την Πέμπτη (22/04) και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι.
Παρόντες ήταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων και τέσσερις ιατροδικαστές – δύο κρατικοί και ένας τεχνικός σύμβουλος από κάθε πλευρά, της οικογένειας της ηλικιωμένης και του οίκου ευγηρίας, όπως αναφέρει το cretalive.gr.
Με δεδομένο ότι έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό που κυρίως θα διερευνηθεί είναι το αν υπάρχουν κατάγματα στα οστά, κακώσεις.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η σοβαρή αυτή έρευνα της εισαγγελίας Χανίων μετά από την καταγγελία για τις συνθήκες θανάτου της ηλικιωμένης στον εν λόγω οίκο ευγηρίας, ενώ η έρευνα έχει επεκταθεί σε ολόκληρη την Κρήτη και στα ληξιαρχεία άλλων νομών σχετικά και με άλλες περιπτώσεις θανάτων ηλικιωμένων που είχαν φιλοξενηθεί στην συγκεκριμένη δομή. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι η έρευνα μπορεί να αφορά 68 υποθέσεις θανάτων.
Σχετικά Νέα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αποθήκη στη Ριζούπολη
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του.
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.