

Υπό έλεγχο, τέθηκε, λίγο μετά τις 630 το απόγευμα, η πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί σε πλαγιά, στην περιοχή μεταξύ Πλατάνου και Σφηναρίου στο δυτικό τμήμα του δήμου Κισσάμου.
Η φωτιά εξελίχθηκε σε χορτολιβαδική και δασική έκταση και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν πυροσβεστικές δυνάμεις από την Κίσσαμο ,την Κάνδανο και τα Χανιά .
Στην προσπάθεια των δυνάμεων πυρόσβεσης συνέδραμαν οχήματα του δήμου Κισσάμου εθελοντές και ιδιώτες με βυτία και υδροφόρες.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.