

Τραγωδία στην Κρήτη με ένα άντρα από το Ρέθυμνο να τερματίζει τη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (25/4) στο Σφακάκι Ρεθύμνου, όταν ο 56χρονος χρησιμοποίησε ένα όπλο προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του.
Το άψυχο σώμα του 56χρονου εντοπίστηκε σε παράδρομο της Εθνικής, ενώ στο σημείο έσπευσε τόσο η αστυνομία όσο και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή ενώ δεν είναι γνωστό αν ο αυτόχειρας έχει αφήσει κάποιοι σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την πράξη.
Σχετικά Νέα
Τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολείο στον Καρέα
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο ΑΤ Βύρωνα, αναφέροντας ότι θα εκραγεί.
Ελληνικό: Εισαγγελική παρέμβαση για επείγουσα προκαταρκτική έρευνα – Οι νέες κινήσεις του Ανθρωποκτονιών
Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τους μυστήριους θανάτους της ηλικιωμένης.
Θανατηφόρο τροχαίο στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας – Νεκρός 16χρονος μοτοσικλετιστής
Πάνδημη θλίψη προκαλεί στην Πρέβεζα ο θάνατος 16χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε το.
Κ. Δημογλίδου για την ανομία στα πανεπιστήμια: Η αστυνομία δε θα σταματήσει να επεμβαίνει όπου υπάρχουν ποινικά αδικήματα
Για την ανομία στα πανεπιστήμια και τον ρόλο της Αστυνομίας μίλησε στο ΕΡΤΝews η.