

Δεν έχει τέλος η αρρωστημένη συμπεριφορά γιατρού επιδειξία στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Ο γιατρός που και στο παρελθόν απασχόλησε τις αρχές για ανάλογες υποθέσεις συνέχισε τη δράση του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ίδιος γιατρός συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, όταν σύμφωνα με καταγγελία αλλοδαπής νεαρής κοπέλας στην αστυνομία.
Ενώ η ίδια ήταν σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας που είχε πάει για με επισκεφτεί συγγενικό της πρόσωπο έχοντας στην αγκαλιά της το παιδί της, είδε τον άντρα να στέκεται απέναντι με κατεβασμένο παντελόνι, έχοντας σε κοινή θέα τα γενετικά του όργανα.
Η κοπέλα τρομαγμένη κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία και γιατρός συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και την Κυριακή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που έκρινε την προσωρινή του κράτηση στο Τμήμα Ασφαλείας Αγ. Νικολάου.
Τη Δευτέρα ο γιατρός θα παρουσιαστεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στον Εισαγγελέα Λασιθίου.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.