

Συνελήφθη, στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνης, Έλληνας, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής, ενώ εξιχνιάστηκαν ακόμα τρεις υποθέσεις.
Συγκεκριμένα, χθες το πρωί ο άνδρας προσπάθησε να εισέλθει σε σπίτι για να κλέψει, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, ο συγκεκριμένος άνδρας κατά το χρονικό διάστημα από 11 – 24.09.2021 είχε διαπράξει ακόμα τρεις απόπειρες κλοπές σε διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.
Σχετικά Νέα
Μαρκόπουλο: Ένοπλη ληστεία με λεία 20.000 ευρώ σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα(21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Μαρκόπουλο,.
Δημογραφικό: Τα «καμπανάκια» χτυπούν ασταμάτητα
Το ενημερωτικό δελτίο του Ινστιτούτου Δημογραφικών Ερευνών και Μελετών (ΙΔΕΜ) για το δημογραφικό με.
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.