

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το πρώτο σκάφος με τους 17 μετανάστες εντοπίστηκε νοτιοδυτικά της Παλαιόχωρας ενώ το δεύτερο με τους 39 μετανάστες ανοιχτά της Γαύδου.
Οι λιμενικές αρχές των Χανίων αφού τους διέσωσαν ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των διακινητών.
Όπως αναφέρει νεότερη ενημέρωση, από τις καταθέσεις που έλαβαν οι λιμενικοί από τους μετανάστες της Παλαιόχωρας διαπίστωσαν πως διακινητής φέρεται να είναι ένας 29χρονος ο οποίος και συνελήφθη ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των διακινητών των μεταναστών της Γαύδου.
Πρώτη Διάσωση: 17 μετανάστες ανοιχτά της Παλαιόχωρας
Η πρώτη επιχείρηση διάσωσης σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν 17 μετανάστες εντοπίστηκαν και διασώθηκαν ανοιχτά της Γαύδου. Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Παλαιόχωρας και προσωρινά φιλοξενούνται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Σούδας. Σήμερα αναμένεται να μεταφερθούν σε υπαίθριο χώρο του λιμεναρχείου για να διασφαλιστεί η άνεση και η ασφάλειά τους.
Σχετικά Νέα
Αρχιεπίσκοπος Καθολικής Εκκλησίας Ελλάδας: Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε όραμα ειρήνης, βελτίωσης, αδελφότητας και αγάπης
«Τα 12-13 χρόνια της αρχιερατείας του Πάπα Φραγκίσκου ήταν γόνιμα σε διάφορους τομείς. Επεδίωξε.
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.