

Κρήτη: Ένας 57χρονος τουρίστας από τη Γερμανία, που διαμένει σε ξενοδοχείο τη Ηρακλείου κατανάλωσε οκτώ μπουκάλια ούζο, και έχασε την επαφή με το περιβάλλον αλλά κυρίως με τον 9χρονο γιο του, με τον οποίο είχαν έρθει στην Κρήτη για διακοπές. Τελικά, ο πατέρας συνελήφθη και κατηγορήθηκε για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Το παιδί βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, επί ώρες την Τρίτη.
Κατά την έρευνα που διενήργησαν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο ανακάλυψαν ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν σε βαθύ ύπνο στο δωμάτιό του, δίπλα σε οκτώ μικρά μπουκάλια ούζο που βρέθηκαν στο κρεβάτι του.
Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο τμήμα, όπου έμεινε για σχεδόν 7 ώρες.
Στο μεσοδιάστημα ειδοποιήθηκε η μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στη Γερμανία και είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της. Έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης στο Ηράκλειο και παρέλαβε το παιδί.
Σχετικά Νέα
Οκτώ μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τechno 293 και 293 plus
Μετά την Ερμιόνη Γκίκα, η οποία το Μεγάλο Σάββατο (19/4) ανέβηκε στο πιο ψηλό.
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..