

Σε επιφυλακή είναι το Λιμενικό Σώμα καθώς ιστιοφόρο που μετέφερε περίπου 60 μετανάστες, προσάραξε στη νησίδα Τράφος στον οικισμό Χρυσόστομο, νότια του Ηρακλείου, όπως μεταδίδει το Cretalive.
Χωρίς να υπάρχει, μέχρι στιγμής, επίσημη ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει αυτή την ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος από χθες ενώ δεν τίθεται σε κίνδυνο η ζωή κανενός μετανάστη.
Την ίδια ώρα, ανάρτηση για το περιστατικό έχει πραγματοποιήσει η γνωστή ΜΚΟ Aegean Boat Report που αναφέρει ότι ανάμεσα στους μετανάστες βρίσκονται και αρκετά παιδιά.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.