

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένος, ένας 58χρονος άνδρας, την περασμένη Τετάρτη, από χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στην Κρήτη. Ο 58χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από έναν 47χρονο από τον Προφήτη Ηλία.
Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ο 47χρονος είχε οικονομικές διαφορές με τον 58χρονο και για τον λόγο αυτό είχαν τηλεφωνηθεί νωρίτερα. Τελικά ο 47χρονος πήγε στο σπίτι του 58χρονου και τον … έσπασε στο ξύλο, χρησιμοποιώντας ποιμενική ράβδο, ενώ φεύγοντας πήρε και το αυτοκίνητο του παθόντα.
Ο 58χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου μάλιστα υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.
Στο περιστατικό ήταν κι άλλο ένα άτομο – ξάδελφος του θύτη, που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έμεινε αμέτοχος στον άγριο ξυλοδαρμό.
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε αστυνομική έρευνα στο σπίτι του 47χρονου στον Προφήτη Ηλία, ωστόσο ο ίδιος παραμένει άφαντος.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Τι ισχύει για την εφημερία της γιατρού που συγκρούστηκε με τρένο
Διευκρινίσεις για το περιστατικό σύγκρουσης που έλαβε χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην Πάτρα, όταν.
Μεγάλος σεισμός 6 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη
Μεγάλος σεισμός 6 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το AFAD, πρόκειται για σεισμό.
Καταδίωξη 46χρονου από Μεταμόρφωση έως Χαλάνδρι – Άρπαξε σταθμευμένο ταξί
Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε 46χρονο, ο οποίος άρπαξε το σταθμευμένο ταξί 49χρονης στη Μεταμόρφωση.
Τροχαίο στην Ζάκυνθο με νεκρό έναν 78χρονο και ελαφρύ τραυματισμό δυο τουριστριών
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα σε περιοχή της Ζακύνθου, στον.