

Θρήνος στο Ηράκλειο για τον θάνατο του 50χρονου Κώστα, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε την Κρήτη.
Ήταν πατέρας δύο παιδιών και στο επάγγελμα ήταν φωτογράφος.
Ο άτυχος άνδρας, παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από το νερό και τη λάσπη στην Αγία Πελαγία, ενώ αγνοείται μια 50χρονη γυναίκα που επέβαινε στο ίδιο όχημα.
Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, κατάφερε να βγει από το αμάξι, όμως από τότε αγνοούνται τα ίχνη της. Ο 50χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα το ΙΧ να σφηνώσει στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου που πραγματοποιεί στην περιοχή ο δήμος Μαλεβιζίου.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.