

Μία οικογενειακή τραγωδία λίγο έλειψε να σημειωθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας 24χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε κατά λάθος τον πατέρα του με κυνηγετική καραμπίνα.
Ο 51χρονος τραυματίστηκε στο στήθος και στα κάτω άκρα
Το περιστατικό, σύμφωνα με το ekriti.gr, έγινε σήμερα το πρωί, στην αγροτική περιοχή «Αγγινάρα» έξω από τον Χόνδρο του Δήμου Βιάννου.
Ο 51χρονος τραυματίστηκε στο στήθος και στα κάτω άκρα και διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βιάννου και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο νεαρός, ο οποίος κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ πατέρας και γιος κατείχαν νόμιμα τα κυνηγετικά τους όπλα.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες της Eθνικιστικής Νεολαίας – Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος
Στη φυλακή οδηγείται και δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας, η οποία.
ΕΛΑΣ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Νομική – 7 προσαγωγές
Πρωινές ώρες σήμερα προσήχθησαν 7 άτομα τα οποία ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης.
Χαλκιδική: Σφοδρή χαλαζόπτωση κατέστρεψε καλλιέργειες ελιάς
«Άσπρισαν» χθες το απόγευμα από την έντονη χαλαζόπτωση πολλές ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής, με τους ελαιοπαραγωγούς να.
Χανιά: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων – Βρέθηκαν με πλαστά χαρτονομίσματα 80.000 ευρώ
Σε μια μεγάλη αποκάλυψη κυκλώματος που εμπορευόταν ανθρώπους και διακινούσαν παράλληλα εκατοντάδες πλαστά χαρτονομίσματα,.