

Επιχείρηση απεγκλωβισμού έξι ατόμων στήθηκε τα ξημερώματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αγίου Νικολάου στο Οροπέδιο του Καθαρού πάνω από την Κριτσά.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική που κλήθηκε να παρέμβει στις τέσσερις περίπου τα ξημερώματα, μια παρέα με δέκα οχήματα ξεκίνησαν χθες το βράδυ για το Οροπέδιο του Καθαρού, πλην όμως λόγω της έντονης χιονόπτωσης, εγκλωβίστηκαν στη θέση Σγουρός Πρίνος στα 1.100 μέτρα υψόμετρο, περίπου.
Τα περισσότερα από τα δέκα αυτοκίνητα κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το σημείο, ωστόσο τέσσερα οχήματα έμειναν πίσω. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού για τους έξι πολίτες που είχαν εγκλωβιστεί μέσα στα οχήματά τους, ολοκληρώθηκε με επιτυχία λίγο μετά τις οκτώ το πρωί.
Σχετικά Νέα
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/5) η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που.
Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του.
Αυτοκίνητο: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος σας έναντι φυσικών καταστροφών
Διευκρινίσεις για τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης του αυτοκινήτου έναντι φυσικών καταστροφών από τον.
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.