

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική οδό στο ρεύμα από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο στο ύψος Πανόρμου μετά από εκτροπή επιβατικού αυτοκινήτου με δύο επιβαίνοντες για άγνωστους προς το παρόν λόγους.
Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το όχημα ανετράπη με αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό ενός 44χρονου ο οποίος και κατέληξε τελικά στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λόγω κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και εσωτερικής αιμορραγίας.
Ο συνοδηγός του οχήματος τραυματίστηκε και εκείνος αλλά σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς παρά τους τραυματισμούς που φέρει δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Σχετικά Νέα
Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο: Απείλησε την υπάλληλο και απέσπασε 20.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21/4) σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.
Εύβοια: Νοσηλευτής συνελήφθη για την κακοποίηση της συζύγου του – Πάτησε το Panic button
Άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου.
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.