

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης, το πρωί της Πέμπτης (6/8), όταν μία 37χρονη μητέρα άφησε στο σπίτι μόνα τους τα δύο της παιδιά ηλικίας 6 και 9 ετών και έφυγε. Τα παιδιά έσπευσαν άμεσα να καλέσουν το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Όπως μεταδίδει το Flashnews, η 37χρονη μητέρα εντοπίστηκε από την αστυνομία η οποία ενημερώθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την κλήση των παιδιών. Η μητέρα συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης κατά συρροή.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο άφησε κλειδωμένα και μόνα τα παιδιά. Τα δύο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους ενώ αναμένεται να εξετασθούν από ειδικούς.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.