

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, όταν ένας 28χρονος επιτέθηκε σε έναν 41χρονο, ο οποίος έκανε παρατήρηση στο νεαρό για τον τρόπο που οδηγούσε.
Ως αποτέλεσμα, ξέσπασε καυγάς, και 28χρονος επιτέθηκε στον 41χρονο με καδρόνι. Στη συνέχεια, στον καυγά «μπήκαν» και ο 49χρονος πατέρας του 28χρονου καθώς και ο 23χρονος αδερφός του, επιτιθέμενοι και οι τρεις στον 41χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες του Α.Τ. Αγίου Νικολάου συνέλαβαν τον 28χρονο και τον 49χρονο, ενώ ο 23χρονος αναζητείται, σύμφωνα με το cretalive.gr
t
Ο 41χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Σχετικά Νέα
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (11/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Δραματική επιχείρηση διάσωσης αναρριχητή στη Λαυρεωτική – Συγκλονιστικό βίντεο
Τραυματισμένος ανασύρθηκε 32χρονος αναρριχητής μετά την πτώση του σε βάραθρο στον Άγιο Κωνσταντίνο στη.
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Βρετανός τουρίστας που χτύπησε στο κεφάλι από πτώση τζαμαρίας
Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένας 48χρονος Βρετανός τουρίστας,.
Προβληματισμός σε πρυτάνεις για το δόγμα «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης – Πυρά από την αντιπολίτευση
Προβληματισμό για την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τα πανεπιστήμια, το δόγμα «νόμος.