Κρήτη: Άγρια κακοποίηση σκύλου στο Ηράκλειο – Τον πυροβόλησαν και του έσπασαν κόκκαλα

Ένα ακόμη περιστατικό κακοποίησης σκύλου σημειώθηκε, αυτή τη φορά στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, στην Κρήτη, με τους κτηνιάτρους να εντοπίζουν από σπασμένα κόκκαλα μέχρι και σφαίρα.

Η μικρόσωμη σκυλίτσα, η οποία από θαύμα είναι ακόμη ζωντανή, βρέθηκε σοβαρά χτυπημένη, με τα κόκκαλα στο ένα της πόδι να είναι κυριολεκτικά θρυμματισμένα, ενώ στο άλλο πόδι το κόκκαλο φαίνεται εκτεθειμένο. Παράλληλα, στο σώμα της βρέθηκαν και σκάγια, τα οποία επιβεβαιώνουν πυροβολισμό, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Ακτινογραφία από το σκυλί που δέχθηκε την άγρια επίθεση

Ακτινογραφία από το σκυλί που δέχθηκε την άγρια επίθεση

Ο δράστης της ακραίας κτηνωδίας παραμένει άγνωστος, τη στιγμή που η δίχρονη σκυλίτσα, με τρία πόδια πλέον, παλεύει να επανέλθει.

Μέσα από σχετική ανάρτηση, γίνεται και έκκληση για επιθέματα, γάζες, betadine scrub και famactive silver spray.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα