Προς την έξοδο η ομάδα Αχτσιόγλου με αιχμές κατά Κασσελάκη και Πολάκη

Πορεία προς την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι έχει λάβει η τάση «6+6» υπό την Έφη Αχτσιόγλου, που συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης.

«Δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο», φέρεται να εισηγήθηκε ο Ν. Ηλιόπουλος, που σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στη βδομάδα είχε συναντηθεί με τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

«Η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει στοιχεία διάλυσης και συνεχίζει ο χώρος να κινδυνεύει με χλεύη από τους πολίτες

Η ρίζα της κρίσης είναι πολιτική και η νέα ηγετική ομάδα αρνείται να το αποδεχτεί και αναζητάει εσωτερικούς εχθρούς αντί να συζητήσει για την ουσία της πολιτικής.

Προφανώς αυτό το πλαίσιο κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια συνεννόησης

Και οι ειδικά οι τελευταίες επιθέσεις σιγά – σιγά φτιάχνουν ένα κλίμα που μοιάζει με βούρκο», φέρεται να είπε στην ομιλία του ο Νάσος Ηλιόπουλος, κάνοντας έμμεση αναφορά στην επίθεση Πολάκη στη Σία Αναγνωστοπούλου, αποτυπώνοντας το γενικότερο κλίμα και τη σκέψη για τις επόμενες κινήσεις των «6+6».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναμένεται να υπάρξει τελική απόφαση εντός της ημέρας, καθώς πρόκειται για μια διαδικασία διαβούλευσης, προκειμένου να κατατεθούν όσο δυνατόν περισσότερες απόψεις.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα