Κρεμλίνο: Οι σχετικά χαμηλοί ρυθμοί εμβολιασμού στη Ρωσία σχετίζονται με τη ζήτηση

Οι σχετικά χαμηλοί ρυθμοί εμβολιασμού στην Ρωσία σχετίζονται μέχρι τώρα με την υπάρχουσα ζήτηση που παρατηρείται εκ μέρους του κόσμου, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι η ζήτηση αυτή με την πάροδο του χρόνου ενδέχεται θα αυξηθεί, όπως και ότι η προμήθεια των περιοχών με δόσεις του εμβολίου ήταν επαρκής και η διανομή υπήρξε άψογη.

Ερωτηθείς γιατί η Ρωσία δεν κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως όσον αφορά την διανομή του εμβολίου κατά του κορονοϊού μεταξύ του πληθυσμού της, ο Πεσκόφ είπε: “Μέχρι στιγμής οι ρυθμοί εμβολιασμού ανταποκρίνονται πλήρως στη ζήτηση του πληθυσμού… Φυσικά υπολογίζουμε , ότι με τον καιρό η ζήτηση στα εμβόλια αυτά θα αυξηθεί και κατά αυτόν τον τρόπο οι ρυθμοί εμβολιασμού θα αυξηθούν”.

Ο Πεσκόφ επισήμανε επίσης ότι οι ρυθμοί της εμβολιαστικής εκστρατείας κατά του κορονοϊού στη Ρωσία σχετίζονται και με τις εθνικές ιδιομορφίες συμπεριλαμβανομένης και της ζήτησης που υπάρχει για εμβολιασμό. Παράλληλα τόνισε ότι υπάρχει επάρκεια εμβολίων όπως και ότι έχει δημιουργηθεί ένα μοναδικό σύστημα διανομής τους.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα