

Το Κρεμλίνο ξεκαθάρισε την Παρασκευή ότι οι ευρωπαϊκές συζητήσεις για πιθανή ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων ως ειρηνευτικών δυνάμεων στην Ουκρανία για να διασφαλιστεί μια μελλοντική κατάπαυση του πυρός ήταν πρόωρες, υποστηρίζοντας ότι η Ρωσία επιθυμεί ειρήνη και όχι απλώς μια εκεχειρία.
Υπάρχουν εικασίες ότι οι ευρωπαϊκές δυνάμεις θα μπορούσαν να αναπτύξουν δυνάμεις σε ουκρανικό έδαφος εάν επιτευχθεί κατάπαυση του πυρός.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ υποστήριξε ότι η Ρωσία επιδιώκει την ειρήνη στην Ουκρανία, όχι μια εκεχειρία, και επανέλαβε τη θέση της Μόσχας ότι είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό της σύγκρουσης.
Σε ό,τι αφορά τον Ντόναλντ Τραμπ ο Πεσκόφ σχολίασε ότι «είναι προφανές ότι καταλαβαίνει ποιος κλιμακώνει την ουκρανική σύγκρουση».
Σχετικά Νέα
Πώς θα πρέπει να ξοδέψει τα χρήματά της η Νορβηγία; Να λύσει παγκόσμια προβλήματα, λέει πάνελ πολιτών
Το κρατικό επενδυτικό ταμείο της Νορβηγίας του 1,8 τρισεκ. δολαρίων –το μεγαλύτερο του κόσμου–.
Τσεχία: Εκλογές τον Οκτώβριο με φαβορί τον λαϊκιστή Μπάμπις – Σε υποχώρηση η κυβερνητική συμμαχία του Φιάλα
Στις κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές θα προσέλθουν οι Τσέχοι στις 3 και 4.
ΠΟΥ: Επιπτώσεις διαρκείας από την πείνα σε «μία ολόκληρη γενιά» στη Γάζα
Τα ποσοστά υποσιτισμού αυξάνονται στη Γάζα και η πείνα θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις.
Ηνωμένο Βασίλειο: Σε υψηλό σχεδόν τετραετίας η ανεργία
Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων σχεδόν τεσσάρων ετών έφτασε το ποσοστό της ανεργίας στη.