

Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν έχει φθάσει σε αδιέξοδο, σχολίασε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ερωτηθείς από δημοσιογράφους για σχετική δήλωση του αρχηγού του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, στρατηγού Βαλέρι Ζαλούζνι.
Όπως είπε ο Πεσκόφ, όλοι οι στόχοι της Μόσχας θα επιτευχθούν και είναι παράλογο να μιλάει το Κίεβο για νίκη επί της Ρωσίας στο πεδίο της μάχης.
“Το καθεστώς του Κιέβου έπρεπε εδώ και καιρό να αντιληφθεί ότι ακόμη και να μιλάμε για κάποιου είδους προοπτική νίκης επί του πεδίου είναι παράλογο. Όσο νωρίτερα το αντιληφθεί αυτό το καθεστώς του Κιέβου, τόσο νωρίτερα θα προκύψουν κάποιες προοπτικές”, είπε ο Πεσκόφ.
Ο Πεσκόφ έκανε το παραπάνω σχόλιο απαντώντας σε ένα άρθρο του Ζαλούζνι στον Economist στο οποίο γράφει ότι ο πόλεμος κινείται προς ένα νέο στάδιο στασιμότητας και φθοράς των συγκρούσεων, μια φάση που θα μπορούσε να επιτρέψει στη Μόσχα να ανασυντάξει τις στρατιωτικές της δυνάμεις.
Σε ερώτηση σχετική με το νέο πακέτο αμερικανικών κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας, οι λεπτομέρειες του οποίου αναμένεται να ανακοινωθούν αργότερα σήμερα, ο Πεσκόφ απάντησε ότι αυτές πλήττουν εκείνους που τις επιβάλλουν και εκτίμησε ότι θα επιβληθούν και άλλες στο μέλλον.
Σχετικά Νέα
Η Ρωσία είναι έτοιμη για σοβαρές συνομιλίες για την Ουκρανία, διαμηνύει ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ
Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα, Τρίτη (13/5) ότι η Ρωσία.
Το ΕΡΤNews στην Αλβανία: Τέταρτη θητεία στον πρωθυπουργικό θώκο για τον Έντι Ράμα – Αύριο αναμένεται η ομιλία του
Σαρωτική είναι η νίκη Ράμα στις εκλογές στην Αλβανία, με καταμετρημένο σχεδόν το σύνολο.
Βίντεο – Σοκ: Live εκτέλεση υποψηφίας δημάρχου στο Μεξικό
Σοκαριστικές σκηνές καταγράφηκαν live, κατά τη δολοφονική επίθεση που έγινε στην ανατολική μεξικανική πολιτεία.
Κάγια Κάλας: «Ο Πούτιν δεν θα τολμήσει να συμμετάσχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες με τον Ζελένσκι στην Τουρκία»
Αιχμές κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν και το ενδεχόμενο να μην ταξιδέψει στην Τουρκία για.