

Το Κρεμλίνο δήλωσε την Τετάρτη ότι διαφωνεί κατηγορηματικά με την περιγραφή του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν που χαρακτήρισε τις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία ως «γενοκτονία».
Ο Μπάιντεν είπε την Τρίτη ότι η συμπεριφορά της Ρωσίας στην Ουκρανία ισοδυναμούσε με γενοκτονία, κατά την άποψή του, χρησιμοποιώντας αυτή τη λέξη για πρώτη φορά, όπως αναφέρει το Reuters.
«Θεωρούμε απαράδεκτη την προσπάθεια να διαστρεβλωθεί η κατάσταση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε τηλεδιάσκεψη με τους δημοσιογράφους.
«Αυτό είναι δύσκολα αποδεκτό από έναν πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, μια χώρα που έχει διαπράξει γνωστά εγκλήματα τον τελευταίο καιρό», πρόσθεσε ο Πεσκόφ.
Σχετικά Νέα
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.
Πουέρτο Ρίκο: Η κυβέρνηση απαιτεί απαντήσεις από τη Luma για το γενικό μπλακ άουτ
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η ενεργειακή κρίση στο Πουέρτο Ρίκο, μετά το γενικευμένο μπλακ.
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.