

Οι Ρώσοι και οι Δυτικοί παραμένουν σε “εντελώς αποκλίνουσες” θέσεις, παρά μια εβδομάδα έντονης διπλωματικής δραστηριότητας, κάτι που είναι “δυσάρεστο”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα από το αμερικανικό δίκτυο CNN.
“Δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, είχαμε αυτές τις τρεις συνεδριάσεις διαπραγματεύσεων, υπάρχουν ορισμένα σημεία συμφωνίας μεταξύ μας. Αλλά, γενικότερα, στα θέματα αρχών, μπορούμε πλέον να πούμε ότι παραμένουμε σε αποκλίνουσες θέσεις, σε εντελώς αποκλίνουσες θέσεις. Και αυτό δεν είναι καλό, είναι δυσάρεστο”, δήλωσε.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.