

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα της Τρίτης (15/04) με φορτηγό και ΙΧ στα διόδια Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού, όπου υπάρχει έντονη ομίχλη.
Οι πληροφορίες, αναφέρουν ότι το φορτηγό έπεσε επάνω στον σταθμό διοδίων, τραυματίζοντας την υπάλληλο, ενώ από πίσω ακολούθησαν 2 οχήματα, τα οποία προσέκρουσαν επάνω στο φορτηγό και στη συνέχεια πήραν φωτιά, έχοντας ως αποτέλεσμα δύο άτομα από το ένα όχημα να χάσουν στη ζωή τους.
Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ από Βέροια, ενώ μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από Κοζάνη, σύμφωνα με το kozanimedia.
Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής για το συμβάν αναφέρει ότι ξέσπασε φωτιά σε 3 οχήματα, συνέπεια τροχαίου και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Σχετικά Νέα
Πότε αναμένεται το Άγιο Φως στην Αθήνα – Με ειδικές πτήσεις θα μεταφερθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα
Για ακόμη μία χρονιά, το Άγιο Φως θα ταξιδέψει από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα.
M. Aργυρού στο ΕΡΤNews: Ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία της ελληνικής οικονομίας η αναβάθμιση της Standard & Poor’s
Το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας αναβαθμίστηκε στην κατηγορία ΒΒΒ από τον οίκο αξιολόγησης Standard &.
Μεγάλο Σάββατο: Χριστός ανέστη εκ νεκρών
Το Μεγάλο Σάββατο είναι η τελευταία μέρα της Μεγάλης Εβδομάδας και της Μεγάλης Σαρακοστής πριν την.
S&P: Αναβάθμισε το ελληνικό αξιόχρεο στη βαθμίδα ΒΒΒ – Κ. Χατζηδάκης: Απάντηση στην καταστροφολογία
Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor’s αναβάθμισε την ελληνική οικονομία στη βαθμίδα ΒΒΒ.