

Για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, συνέλαβαν 50χρονο ημεδαπό σε περιοχή της Κοζάνης αστυνομικοί του τμήματος Βοΐου, οι οποίοι και κατάσχεσαν 970 κυνηγετικά φυσίγγια διαφορετικών διαμετρημάτων.
Οπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, η σύλληψη του 50χρονου έγινε χθες και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας και της διάθεσης φυσιγγίων.
Συγκεκριμένα, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς έρευνα σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 50χρονου, σε περιοχή της Κοζάνης, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τα 970 κυνηγετικά φυσίγγια διαφορετικών διαμετρημάτων, τα οποία διέθετε προς πώληση, χωρίς να έχει την άδεια από την αρμόδια αρχή.
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νομού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Εξαφανίστηκε η 61χρονη Αρετή από την Καρδίτσα – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Συναγερμός έχει σημάνει στο χωρίο Άγιος Γεώργιος στην Καρδίτσα μετά την εξαφάνιση της 61χρονης.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο και τον Άλιμο λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή 27-4-2025 θα.
Ραφήνα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες σε πρατήριο καυσίμων
Όχημα τύπου βαν τυλίχθηκε στις φλόγες εντός πρατηρίου καυσίμων στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα..
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.