

Στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Πειραιά για την επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821, παραβρέθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση.
Ο Φ. Κουβέλης παρέστη στη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας, κατέθεσε στεφάνι στον Ανδριάντα του Γεωργίου Καραϊσκάκη ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.
Μετά το τέλος της παρέλασης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, δήλωσε:
«Oι Έλληνες με μία παλλαϊκή ενότητα απελευθέρωσαν την Ελλάδα. Σήμερα η χώρα προχωράει μπροστά. Οφείλουμε όλοι μας να εξασφαλίσουμε σε αυτή την πορεία την ενότητά μας. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που προάγει την ειρήνη, αποτελεί πόλο σταθερότητας και καλής γειτονίας στην περιοχή. Ταυτόχρονα η Ελλάδα υπερασπίζεται και προστατεύει την εθνική της ακεραιότητα στο ακέραιο».
Σχετικά Νέα
Live η συζήτηση του Πρωθυπουργού με δύο Συντονιστές Υγείας για τις νέες προοπτικές του ΕΣΥ
Σε απευθείας μετάδοση από το ertnews.gr η συζήτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις νέες προοπτικές στο Εθνικό.
Ν. Ανδρουλάκης: Ο Χ. Μουχίκα αφήνει πίσω του μια μοναδική παρακαταθήκη ηθικής ακεραιότητας και αφοσίωσης στην κοινωνική δικαιοσύνη
«Ο Χοσέ Μουχίκα αφήνει πίσω του μια μοναδική παρακαταθήκη ηθικής ακεραιότητας και αφοσίωσης στην κοινωνική δικαιοσύνη..
Υπουργείο Οικονομικών: H Χρύσα Μήλιου Γενική Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής
Καθήκοντα Γενικής Γραμματέως Φορολογικής Πολιτικής στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναλαμβάνει η Χρύσα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Δένδιας στην τελετή ένταξης του συστήματος μη επανδρωμένων αεροχημάτων V-BAT
Οι ‘Ενοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε διαδικασία του πιο τολμηρού ανασχηματισμού από συστάσεως του ελληνικού κράτους, είπε.