

Για μια «αυθόρμητη, ειλικρινή επιθυμία και ανάγκη» έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος την Πέμπτη κοινώνησε στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας του Νέου Ψυχικού, χωρίς να λάβει κανένα μέτρο προφύλαξης εναντίον του κορωνοϊού.
«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας» έγραψε στο Twitter το κυβερνητικό στέλεχος.
Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα.
Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση.
Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας.— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) September 18, 2020
Σχετικά Νέα
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.