Κώστας Μπακογιάννης: Τηλεφωνική επικοινωνία και συγχαρητήρια στον Εκρέμ Ιμάμογλου

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε χθες το βράδυ ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης  με τον Εκρέμ Ιμάμογλου, προκειμένου να τον συγχαρεί για την επικράτηση του στις αυτοδιοικητικές εκλογές και την επανεκλογή του, Μάλιστα, κατά την συνομιλία τους επισημάνθηκε και η ανάγκη να επιτευχθεί ακόμη μεγαλύτερη πρόοδος στις σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολιτικοί δεσμοί τους σφυρηλατήθηκαν σε μεγάλο βαθμό την περίοδο που ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν Δήμαρχος Αθηναίων, καθώς ως δήμαρχοι προχώρησαν από κοινού στην περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων, διευρύνοντας τη συνεργασία τους σε νέους τομείς.

Μάλιστα, έγκυρες πηγές επισημαίνουν ότι Ιμάμογλου και Μπακογιάννης βρίσκονταν σε ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή καθ΄όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις μεταξύ δύο ανδρών παραμένουν κάτι παραπάνω από άριστες. Εξάλλου, οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι τους δύο πολιτικούς συνδέει μια βαθιά και ισχυρή προσωπική φιλία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα