Κως: Βρέθηκε η τσάντα της δολοφονημένης Αναστάζια μετά από σχεδόν 8 μήνες

Μετά από έρευνα 8 μηνών εντοπίστηκε η τσάντα με τα προσωπικά αντικείμενα της Αναστάζια η οποία είχε δολοφονηθεί στην Κω.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kosnews24, η τσάντα της δολοφονημένης Αναστάζια εντοπίστηκε από πολίτη, στην περιοχή των Αλυκών.

Συγκεκριμένα, πριν τρεις ημέρες, το απόγευμα της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου του 2024, εντοπίστηκε η τσάντα την οποία κρατούσε η αδικοχαμένη Αναστάζια την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της, δηλαδή τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023.

Μέσα στη τσάντα υπήρχαν προσωπικά αντικείμενα της αδικοχαμένης κοπέλας, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τσάντα ήταν ανοιχτή όταν βρέθηκε.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω και μένει να φανεί αν θα προκύψει κάτι νεότερο για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως η Αναστάζια Ρουμπίνσκα βρέθηκε νεκρή στις Αλυκές την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023. Από την αρχή βασικός ύποπτος για τις Αρχές ήταν ένας 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος, ωστόσο τα στοιχεία ήταν αρκετά ώστε να κριθεί προφυλακιστέος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα