

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που συζητείται στη Βουλή πραγματοποιούν σήμερα οι εκπαιδευτικοί.
Η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνουν σήμερα στις 13.00 συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή. Επίσης έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο στα Προπύλαια την Τετάρτη στις 19.00, πορεία και συναυλία την ώρα της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να κηρύξει σήμερα πανελλαδική στάση εργασίας σε όλο το Δημόσιο από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα.
Σχετικά Νέα
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Μεικτά πρόσημα στα ασιατικά ταμπλό μετά την κατρακύλα στη Wall
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Τρίτης οι ασιατικές αγορές, παρασυρόμενες από το.